Условия за доставка

Поръчаната стока се доставя на посочен от клиента адрес за доставка.

При доставка с наложен платеж, клиентът е длъжен да заплати стоката при получаването и.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, продавачът се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Разходите по доставка са за сметка на клиента. Стойността на доставката за цялата страна, икономична поръчка е 6.00 лв. с ДДС.
Стандартният срок за доставка е 2 работни дни.
Онлайн магазин KRIPSO си запазва правото да промени срока на доставка, на продукти, които са бутикови и по индивидуална поръчка. Представител на магазина ще се свърже с клиента, за да уточни датата на доставка.
ДОСТАВКА 24h
С цел подобряване обслужването на клиентите и намаляване сроковете на доставка, онлайн магазин KRIPSO предлага нова категория ДОСТАВКА 24h. Всички продукти, могат да бъдат поръчани и доставени на следващ работен ден. За населените места, които се обслужват по график от куриерска фирма СПИДИ, доставката ще бъде уточнена и осъществена на цена 7.00 лв. с ДДС.
Онлайн магазин KRIPSO ползва куриерските услуги на СПИДИ . По изрично желание на клиента могат да бъдат доставени с други куриерски служби.
Доставка до офис на куриерска фирма :
доставка до офис на куриерска фирма Econt)
 5.50 лв.
доставка до офис на куриерска фирма (Speedy) 4.00 лв.